Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737226779

Amistoso (Int., RC) 737226779 Información oficial sobre el partido 737226779 en Hattrick

04.09.2024 22:00:00

Real Benfica Alineación oficial del equipo 'Real Benfica' en el partido 5 - 2 Betazoidin Parhaat Alineación oficial del equipo 'Betazoidin Parhaat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Benfica Alineación oficial del equipo 'Real Benfica' en el partido 6 - 0 Betazoidin Parhaat Alineación oficial del equipo 'Betazoidin Parhaat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Benfica

Goles Goles

  • 116 Minuto 16 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Modesto Sequeira sempre és una garantia. Al minut 16, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Amílcar Carvalho marcar el 1 - 0 per al Benfica.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Benfica va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Amantino Piracanjuba va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Benfica pel centre va donar un gran resultat: el gol de Albano Mota Teixeira va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Amílcar Carvalho es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Francisco Calhau va incrementar l'avantatge de Benfica amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Benfica va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Jesus Batista Ferreira va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Amílcar Carvalho va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Toni Rantasaari va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jaques Catão va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Toni Rantasaari al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Amantino Piracanjuba va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Albano Mota Teixeira, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amantino Piracanjuba una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Toni Rantasaari va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Albano Mota Teixeira no va ser aprofitada per en André Rodrigues que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Betazoidin Parhaat

Goles Goles

  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): En Fermin Araya entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Betazoidin, un peu providencial d'en Hannes Kuhanen va situar el 3-1 al panell digital.
  • 154 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 els visitants van aconseguir el 4 - 2 quan Sebastián Villar va afusellar el porter des del punt de penal.