Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737222286

Promoción 737222286 Información oficial sobre el partido 737222286 en Hattrick

07.09.2024 08:00:00

Arsenal.N01 Alineación oficial del equipo 'Arsenal.N01' en el partido 0 - 1 khong doi thu Alineación oficial del equipo 'khong doi thu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arsenal.N01 Alineación oficial del equipo 'Arsenal.N01' en el partido 2 - 1 khong doi thu Alineación oficial del equipo 'khong doi thu' en el partido
Tiene mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal.N01

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Nguyễn Văn Quốc es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Arsenal.N01 va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Nguyễn Quảng Lê va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Arsenal.N01 van sortir al contraatac al minut 32, però Nhậm Hòa Bình va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Liễu Vinh Diệu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

khong doi thu

Goles Goles

  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Huỳnh Minh Thông que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Võ Phạm Phúc Hội va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nguyễn Đại Minh va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): khong va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nguyễn Đại Minh va desviar el xut final de Lê Quý Vĩnh després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 206 Minuto 51 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 51, tothom va saber perquè en Huỳnh Minh Thông era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.