Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737221130

Amistoso (Int., RC) 737221130 Información oficial sobre el partido 737221130 en Hattrick

03.09.2024 19:20:00

Old Dominion Alineación oficial del equipo 'Old Dominion' en el partido 1 - 3 Semilacci Alineación oficial del equipo 'Semilacci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Old Dominion Alineación oficial del equipo 'Old Dominion' en el partido 0 - 1 Semilacci Alineación oficial del equipo 'Semilacci' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Old Dominion

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Dominion van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Grigorakis Passaris des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ottavio Iannantuoni va entorpir al marcador d'en Arse Zondervan per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 44, el Dominion estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Grigorakis Passaris va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Dominion van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 50 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Anthony Bellgrove, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 99 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dominion va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 99, però en Severino Contini va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Klemens Zethofer de Dominion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Dominion Godofredo Avaria no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mariusz Lolo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Dominion Giulio Colavecchia va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Arse Zondervan, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mariusz Lolo va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Dominion i 1 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Grigorakis Passaris de Dominion anava molt fort i col·locat però Mariusz Lolo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 3.

Semilacci

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 28 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Semilacci va deixar en bona posició a en Maríani Alberto Schelotto per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Semilacci tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Barend Hattu ho va intentar al minut 41 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Semilacci van sortir al contraatac amb encert al minut 60, però Miroslav Mejsnar no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 287 Minuto 98 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Miroslav Mejsnar ja els havia advertit que el porter contrari, en Godofredo Avaria, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Maríani Alberto Schelotto de Semilacci va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miroslav Mejsnar de Semilacci va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Branimir Petrov va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Semilacci, Adrian Grajek, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Mechyslau Liagchylau anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a Semilacci.