Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737219308

Amistoso (Int.) 737219308 Información oficial sobre el partido 737219308 en Hattrick

04.09.2024 10:00:00

Pisicile Aristocrate Alineación oficial del equipo 'Pisicile Aristocrate' en el partido 0 - 2 FC Tegueste Alineación oficial del equipo 'FC Tegueste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pisicile Aristocrate Alineación oficial del equipo 'Pisicile Aristocrate' en el partido 0 - 1 FC Tegueste Alineación oficial del equipo 'FC Tegueste' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pisicile Aristocrate

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): Pisy van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 14 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Cătălin Mihăiţă no va ser gens encertat.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ionuţ Căpitănescu va entorpir al marcador d'en Bernardo Recano per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pisy, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Diwan Rokhim va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Pisy sortien al contraatac. La falta llançada per Cătălin Mihăiţă va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pisy va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ionuţ Căpitănescu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

FC Tegueste

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tegueste van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Zebulón Cabeza de Vaca va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Tegueste va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Armando Curco va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40 en Iu Tous va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marco Tejada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.