Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737217309

Amistoso (Int., RC) 737217309 Información oficial sobre el partido 737217309 en Hattrick

04.09.2024 12:25:00

Reuscal f.c. Alineación oficial del equipo 'Reuscal f.c.' en el partido 3 - 4 Monza F.C. Alineación oficial del equipo 'Monza F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reuscal f.c. Alineación oficial del equipo 'Reuscal f.c.' en el partido 4 - 1 Monza F.C. Alineación oficial del equipo 'Monza F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reuscal f.c.

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 3 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Julián Balgañón. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Reuscal equilibrava la balança al minut 27. En Aitanu Sastre, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 110 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73, Reuscal van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Julián Balgañón va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Julián Balgañón es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Osuna.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aitanu Sastre de Reuscal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Monza F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 6 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Giovanni Drago que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Raffaele Danzo va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Monza va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 29, quan Angelo Quadri, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 3.
  • 174 Minuto 90 (Gol de penalti): En Pietro Gianola va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 3 - 4 al minut 90. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Monza Angelo Quadri quasi marca al minut 22 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Tarquinio Scanu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Matteo Noviello al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.