Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737213068

Amistoso (Int.) 737213068 Información oficial sobre el partido 737213068 en Hattrick

03.09.2024 18:30:00

Lengdorfer Fighters Alineación oficial del equipo 'Lengdorfer Fighters' en el partido 3 - 2 racing de torrelavega Alineación oficial del equipo 'racing de torrelavega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lengdorfer Fighters Alineación oficial del equipo 'Lengdorfer Fighters' en el partido 2 - 3 racing de torrelavega Alineación oficial del equipo 'racing de torrelavega' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,8 % 46,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lengdorfer Fighters

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): Una falta al minut 4 va provocar un lliure directe. Danny Elendt el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): Lengdorfer va obtenir un penal al minut 18, que va llançar a la perfecció Danny Elendt. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Corria el minut 75 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Raul Jorge Sebastião Silva, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Lengdorfer Magnus Köneke quasi marca al minut 11 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jamal Abdulrafee Al-Qarwashy l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Sakari Jokinen va rebre molts aplaudiments. Al minut 52 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

racing de torrelavega

Goles Goles

  • 151 Minuto 19 (Gol por el centro): torrelavega van mostrar una bona compenetració quan al minut 19 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Juan Carlos Bustamante va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 160 Minuto 63 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Arno Wattimury va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 63: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Andrikos Dervenagas va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El torrelavega va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en Arno Wattimury va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Helmut Bressel de torrelavega va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.