Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737213032

Amistoso 737213032 Información oficial sobre el partido 737213032 en Hattrick

03.09.2024 18:15:00

AMÉRICA FC T Alineación oficial del equipo 'AMÉRICA FC T' en el partido 0 - 1 Black Metal Ultras Rheydt Alineación oficial del equipo 'Black Metal Ultras Rheydt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AMÉRICA FC T Alineación oficial del equipo 'AMÉRICA FC T' en el partido 2 - 3 Black Metal Ultras Rheydt Alineación oficial del equipo 'Black Metal Ultras Rheydt' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,6 % 59,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AMÉRICA FC T

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): AMÉRICA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Jorge Bettencourt va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Soydan Tavgaç va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Soydan Tavgaç va estar a punt d'empatar per a AMÉRICA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Nimol Nasa va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Jorge Rosa Gomes Pinho de AMÉRICA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Black Metal Ultras Rheydt

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eduardt God, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Fabian Gernedl quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Torben Goetz-Mayrhofer després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fausto Fano va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Qëndrak Papuçiu de Ultras va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Orçun Okan Tomurcuk de Ultras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.