Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737210511

Amistoso (RC) 737210511 Información oficial sobre el partido 737210511 en Hattrick

04.09.2024 17:10:00

FC bal in sloot Alineación oficial del equipo 'FC bal in sloot' en el partido 3 - 2 het betere team Alineación oficial del equipo 'het betere team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC bal in sloot Alineación oficial del equipo 'FC bal in sloot' en el partido 2 - 1 het betere team Alineación oficial del equipo 'het betere team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC bal in sloot

Goles Goles

  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): FCB va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Sacha van der Wetering, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FCB contenien la respiració mentre en Harmen-Jan van Buren s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan FCB va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dan Ionescu des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sander Broer va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Sacha van der Wetering va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El FCB ho intentava per la dreta per mitjà de Sander Broer, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harmen-Jan van Buren de FCB va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

het betere team

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Al minut 16 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Jobias Sterk va llençar el penal ras arran de pal.
  • 154 Minuto 90 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Jobias Sterk. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Janus Best va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Charlie Ocando, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 260 Minuto 62 (Ocasión de falta): El jugador visitant Jobias Sterk va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 62 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nigel van de Westeringh de Fclooza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Martien Statie de Fclooza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.