Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737208477

Amistoso (Int., RC) 737208477 Información oficial sobre el partido 737208477 en Hattrick

03.09.2024 20:15:00

Yeni Larnaca Alineación oficial del equipo 'Yeni Larnaca' en el partido 5 - 3 FC Rychvald City Alineación oficial del equipo 'FC Rychvald City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Yeni Larnaca Alineación oficial del equipo 'Yeni Larnaca' en el partido 4 - 3 FC Rychvald City Alineación oficial del equipo 'FC Rychvald City' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,4 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yeni Larnaca

Goles Goles

  • 114 Minuto 3 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 3. Floyd McNamara, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Giannakis Theodorou va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Larnaca empatava el partit, 2 a 2, al minut 52.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Hakan Örü va donar a Larnaca un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Floyd McNamara es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Larnaca va augmentar la diferència quan Vassos Kafkalias no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Larnaca per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Patrice Bourge va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vassos Kafkalias va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Idris Suhaib Al-Siyaby.

FC Rychvald City

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Necdet Sarıca es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Larnaca. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Faramarz Bonyadi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rychvald es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 19.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Maksimilijan Krajnc va treure un córner llarg cap al segon pal que en Tomáš Felgr, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Urmas Raun quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): Rychvald va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Maksimilijan Krajnc va anar a parar a les mans del porter.
  • 264 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Magnus Weingast en un penal llençat per en Maksimilijan Krajnc va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.