Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737207103

Amistoso (Int., RC) 737207103 Información oficial sobre el partido 737207103 en Hattrick

04.09.2024 23:50:00

Carolina Blue Alineación oficial del equipo 'Carolina Blue' en el partido 1 - 3 Roig Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Roig Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Carolina Blue Alineación oficial del equipo 'Carolina Blue' en el partido 0 - 6 Roig Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Roig Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carolina Blue

Goles Goles

  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Carolinian eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 48, Saymen Capria va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 60 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 60 en Saymen Capria ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Juho Pietinen el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Roig Futbol Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de Roig Joan Llabrés va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manuel Gallinal, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): David Josa va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 1 - 3 per a Roig.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Manuel Gallinal al minut 31, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Juriën Eddine de Roig va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Roig la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Javier Martínez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Simion Arapu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hugo López Méndez es va comportar com un juvenil al minut 73 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, David Josa de Roig va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.