Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737204896

Amistoso (Int.) 737204896 Información oficial sobre el partido 737204896 en Hattrick

03.09.2024 21:15:00

FC Sersem Alineación oficial del equipo 'FC Sersem ' en el partido 0 - 5 Sportul Studentesc 1916 Alineación oficial del equipo 'Sportul Studentesc 1916' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
FC Sersem Alineación oficial del equipo 'FC Sersem ' en el partido 0 - 9 Sportul Studentesc 1916 Alineación oficial del equipo 'Sportul Studentesc 1916' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sersem

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Krasimir Gyorev de Sersemite va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Rostislav Kolev que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 216 Minuto 54 (Ocasión evento especial rápido + pase): Ivan Izvorski va marxar per velocitat al minut 54 i va fer una passada de la mort a Rostislav Kolev, però aquest va fallar.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ivan Izvorski va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Dimitar Geraskov, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Borislav Vakareliyski de Sersemite es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dimitar Geraskov de Sersemite va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sportul Studentesc 1916

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Studentesc prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sylvester Stern.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Studentesc va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Marcu Nechitoi.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Studentesc l'avantatge per 0 - 3. Ezequiel Vieira en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 65 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Alejandro Ortún de Studentesc va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 65.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Sandro Arzilli va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 5 per a Studentesc.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 17 (Ocasión de falta): Georgi Rangelov va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Alejandro Ortún que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): Alejandro Ortún va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Joanny Mathurin de Studentesc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.