Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737201319

Amistoso (Int.) 737201319 Información oficial sobre el partido 737201319 en Hattrick

04.09.2024 21:55:00

songs of anarchy Alineación oficial del equipo 'songs of anarchy' en el partido 2 - 5 CambridgeNerds Alineación oficial del equipo 'CambridgeNerds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
songs of anarchy Alineación oficial del equipo 'songs of anarchy' en el partido 0 - 5 CambridgeNerds Alineación oficial del equipo 'CambridgeNerds' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

songs of anarchy

Goles Goles

  • 104 Minuto 18 (Gol de penalti): Al minut 18, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Dória Gravato va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Dzianis Ermaniuk de anarchy va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 4 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Salah Cherrad de anarchy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CambridgeNerds

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): CambridgeNerds agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Deion Alm amb mestria.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Deion Alm de CambridgeNerds l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 18 de partit.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Román Campos va aprofitar un error defensiu al minut 25, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a CambridgeNerds.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Fabio Bodritti va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Edwin Opalach va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Simeon Halov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Román Campos va enviar un xut des de 40 metres al minut 78, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Román Campos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marko Jaunik, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabio Bodritti.