Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737200503

Amistoso (Int.) 737200503 Información oficial sobre el partido 737200503 en Hattrick

04.09.2024 14:00:00

FC Sídliště 328 Alineación oficial del equipo 'FC Sídliště 328' en el partido 0 - 2 Liga Schreck Alineación oficial del equipo 'Liga Schreck' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Sídliště 328 Alineación oficial del equipo 'FC Sídliště 328' en el partido 2 - 2 Liga Schreck Alineación oficial del equipo 'Liga Schreck' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sídliště 328

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Sídliště va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mojmír Louvar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rodion Voicu.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ivo Imrich va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sídliště, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Zbyněk Hykš va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després de 55 minuts, Daniel Trávníček va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Axel Carle de Sídliště va intentar batre la porteria rival al minut 58 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 210 Minuto 75 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Axel Carle quasi empata el partit per a Sídliště, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miroslav Weigel de Sídliště es va guanyar la targeta groga merescudament.

Liga Schreck

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jörg Sida que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Passaven 77 minuts quan en Gideon Scheepbouwer va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ivo Dimitrov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gideon Scheepbouwer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Schreck quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Riza Oktariansyah va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.