Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737200502

Amistoso (Int., RC) 737200502 Información oficial sobre el partido 737200502 en Hattrick

04.09.2024 14:00:00

FK Trutnov Alineación oficial del equipo 'FK Trutnov' en el partido 4 - 0 FC Poropeukalot Alineación oficial del equipo 'FC Poropeukalot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK Trutnov Alineación oficial del equipo 'FK Trutnov' en el partido 4 - 0 FC Poropeukalot Alineación oficial del equipo 'FC Poropeukalot' en el partido
Tiene un resultado normal 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Trutnov

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 4 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Jan Dejmek. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Trutnov va aconseguir el 2 - 0 quan Morris Pape va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Trutnov va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dino Lazio des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Trutnov al minut 89, que va llançar ajustat al pal en Jan Dejmek. 4 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): Filippo Degani va marxar per velocitat al minut 3 i va fer una passada de la mort a Morris Pape, però aquest va fallar.
  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, Nicola Grande gairebé va marcar per a Trutnov des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Nicola Grande, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

FC Poropeukalot

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Poropeukalot van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Janne Hodju va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerbrand Talen Alarcón de Poropeukalot es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.