Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737198281

Amistoso (Int.) 737198281 Información oficial sobre el partido 737198281 en Hattrick

04.09.2024 13:30:00

FC STEAUA ROMANIA Alineación oficial del equipo 'FC STEAUA ROMANIA' en el partido 1 - 3 FC DELFI Alineación oficial del equipo 'FC DELFI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC STEAUA ROMANIA Alineación oficial del equipo 'FC STEAUA ROMANIA' en el partido 6 - 2 FC DELFI Alineación oficial del equipo 'FC DELFI' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC STEAUA ROMANIA

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pablo Gandolfi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, STEAUA es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): STEAUA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Heiko Stefaniak va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Albert Łokaj.
  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): STEAUA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antonio Longone ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Massimo La Barbera de STEAUA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC DELFI

Goles Goles

  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sandro Lipartiani de DELFI va fer un bon esprint per escapar-se de Frank Siebens i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Phridon Mumladze que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a DELFI.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, DELFI va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Eftichios Tsouloufas, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del DELFI van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bernard Githuku, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Victor Marchal al minut 82, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.