Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737197574

Amistoso (Int.) 737197574 Información oficial sobre el partido 737197574 en Hattrick

03.09.2024 19:15:00

SAKURA JOUSUI 1 Alineación oficial del equipo 'SAKURA JOUSUI 1' en el partido 4 - 0 Lausanne Sports 1896 Alineación oficial del equipo 'Lausanne Sports 1896' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SAKURA JOUSUI 1 Alineación oficial del equipo 'SAKURA JOUSUI 1' en el partido 3 - 0 Lausanne Sports 1896 Alineación oficial del equipo 'Lausanne Sports 1896' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAKURA JOUSUI 1

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): SAKURA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 39 Mircea-Florin Morariu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan SAKURA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Heinz Goll des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Heinz Goll va incrementar l'avantatge de SAKURA amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SAKURA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hannes Passi va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): SAKURA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gobonyeone Kgaswane va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Herminio Picasso.
  • 224 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 38, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Hannes Passi sempre els tira per la dreta i en Herminio Picasso, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Heinz Goll quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Valon Drenovšček, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 234 Minuto 90 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Hannes Passi va sortir molt desviat al minut 90.

Lausanne Sports 1896

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Racimir Prill va deixar a Fernando Guedez assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del LS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Joël Spadaro, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Sigidi Rathebe de LS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joël Spadaro de LS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Racimir Prill de LS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.