Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737196486

Amistoso (Int.) 737196486 Información oficial sobre el partido 737196486 en Hattrick

04.09.2024 23:45:00

R.C.D. JIKIS Costa Rica Alineación oficial del equipo 'R.C.D. JIKIS Costa Rica' en el partido 2 - 2 Haukilahden Ilves Alineación oficial del equipo 'Haukilahden Ilves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.D. JIKIS Costa Rica Alineación oficial del equipo 'R.C.D. JIKIS Costa Rica' en el partido 1 - 2 Haukilahden Ilves Alineación oficial del equipo 'Haukilahden Ilves' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. JIKIS Costa Rica

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, el R.C.D. va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Freddy Loaiza, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): R.C.D. va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jordy Wenger, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gerardo Gómez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jeremy Dobson de R.C.D. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Haukilahden Ilves

Goles Goles

  • 170 Minuto 19 (Gol de falta): Al minut 19, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Maidis Feldbach posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al 31 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Haukilahden augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Maidis Feldbach es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sami Jakka que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Erik Repo després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José Daniel Montero va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Juuso Maaniemi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ossi Enroth va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Erik Repo de Haukilahden va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.