Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737191496

Amistoso (Int.) 737191496 Información oficial sobre el partido 737191496 en Hattrick

04.09.2024 09:45:00

Apatsi F.C Alineación oficial del equipo 'Apatsi F.C' en el partido 0 - 2 FC Saxi 23 Alineación oficial del equipo 'FC Saxi 23' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Apatsi F.C Alineación oficial del equipo 'Apatsi F.C' en el partido 2 - 1 FC Saxi 23 Alineación oficial del equipo 'FC Saxi 23' en el partido
Tiene mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Apatsi F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Apatsi van sortir al contraatac amb encert al minut 22, però Theodoros Kasapoglou no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Yiannakis Apostolidis quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

FC Saxi 23

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Roberto Gombos quedar desmarcat i marcar per a FCS 23 al minut 19. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): Al minut 78, una falta xutada per Daniele Cadenbach va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a FCS 23. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): FCS 23 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dimitrios Allatinis va desviar el xut final de Grégoire Bourlet després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Roberto Gombos de FCS 23 va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Justus Bellingen que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Oskar Preto, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Oskar Preto va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Daniele Cadenbach va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jarod Maupas de FCS 23 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.