Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737188142

Amistoso 737188142 Información oficial sobre el partido 737188142 en Hattrick

03.09.2024 19:05:00

San Bartolomeo F.C. Alineación oficial del equipo 'San Bartolomeo F.C.' en el partido 3 - 0 FC Internazionale 1984 Milano Alineación oficial del equipo 'FC Internazionale 1984 Milano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Bartolomeo F.C. Alineación oficial del equipo 'San Bartolomeo F.C.' en el partido 1 - 1 FC Internazionale 1984 Milano Alineación oficial del equipo 'FC Internazionale 1984 Milano' en el partido
Tiene suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,3 % 52,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Bartolomeo F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Bartolomeo eren letals, i Gigio Degiacomi va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 40 minuts quan Gustavo Marcassoli va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Bartolomeo.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Elvis Topulli va incrementar l'avantatge de Bartolomeo amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Luciano Bonci va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bartolomeo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Elvis Topulli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Piergiuseppe Dellasantina va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Gigio Degiacomi de Bartolomeo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Gigio Degiacomi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bartolomeo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

FC Internazionale 1984 Milano

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 63 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Internazionale van pujar a rematar. Però en Dorbardh Feimi la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giovanni Stangalino de Internazionale va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Ettore Barroi de Internazionale va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Péter Pintér de Internazionale va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Péter Pintér va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlo Delle Pere es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.