Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737187607

Amistoso (Int.) 737187607 Información oficial sobre el partido 737187607 en Hattrick

04.09.2024 17:55:00

F.C. Thunder Alineación oficial del equipo 'F.C. Thunder' en el partido 5 - 0 Ryger FK Alineación oficial del equipo 'Ryger FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Thunder Alineación oficial del equipo 'F.C. Thunder' en el partido 3 - 2 Ryger FK Alineación oficial del equipo 'Ryger FK' en el partido
Tiene suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,3 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Thunder

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Mikaeli Kiviranta va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 34 de joc. Witold Kreczko es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Witold Kreczko va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Thunder, al minut 44. El marcador va canviar a 2 - 0.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Heiko Maierbacher, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Thunder.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Zdzisław Sygocki de Thunder va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ralf Göhsl va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Zdzisław Sygocki de Thunder va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piero Andreacci de Thunder va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ryger FK

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Jon Mikalsen va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Tobias Torvik per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 44, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Ivan Dahl va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ebbe Rolfsen.
  • 250 Minuto 65 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Ryger van pujar a rematar. Però en Falke Ebeling la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tobias Torvik es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.