Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737185910

Amistoso (Int.) 737185910 Información oficial sobre el partido 737185910 en Hattrick

04.09.2024 10:45:00

FC Bienne Alineación oficial del equipo 'FC Bienne' en el partido 2 - 5 Bergisch09 Alineación oficial del equipo 'Bergisch09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Bienne Alineación oficial del equipo 'FC Bienne' en el partido 2 - 0 Bergisch09 Alineación oficial del equipo 'Bergisch09' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bienne

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Bernt Wihler, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Bernt Wihler trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eduardt Klotz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 34 minuts, en Fernando Ganser no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Bergisch09

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Rolando Marangon que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Rolando Marangon va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bergisch09, Jochen Eschenburg, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Bergisch09 per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 35. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Stanisław Cyluk. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jaap Dusseldorp de Bergisch09 va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 4 al marcador.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Stanisław Cyluk va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".