Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737185202

Amistoso (Int.) 737185202 Información oficial sobre el partido 737185202 en Hattrick

04.09.2024 22:50:00

Silk Elephants FC Alineación oficial del equipo 'Silk Elephants FC' en el partido 6 - 0 Belize All Stars Alineación oficial del equipo 'Belize All Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Silk Elephants FC Alineación oficial del equipo 'Silk Elephants FC' en el partido 4 - 0 Belize All Stars Alineación oficial del equipo 'Belize All Stars' en el partido
Tiene suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silk Elephants FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 43 minuts quan José Maia Costa va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Remigio Svagelj, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Elephants va aconseguir el 2 - 0 quan Joffrey Franco va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Elephants va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fabrizio Vernacotola des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 50 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Osvaldo Quintana va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 50 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 57 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Elephants. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que Leandro Mamani xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Osvaldo Quintana va augmentar la diferència de Elephants a 6 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Elephants per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Marc Sprink va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Remigio Svagelj va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Elephants va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marc Sprink en un 1 contra 1 amb el porter Michael Petersen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Remigio Svagelj va rematar alt.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Remigio Svagelj va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 62, i va passar la pilota a José Maia Costa, però aquest no va encertar a marcar.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fabrizio Vernacotola va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Belize All Stars

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alan Garfinkel de Belize va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.