Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737176902

Amistoso 737176902 Información oficial sobre el partido 737176902 en Hattrick

04.09.2024 16:30:00

Casper CNT Alineación oficial del equipo 'Casper CNT' en el partido 0 - 2 Pinky Boys Alineación oficial del equipo 'Pinky Boys ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casper CNT Alineación oficial del equipo 'Casper CNT' en el partido 1 - 1 Pinky Boys Alineación oficial del equipo 'Pinky Boys ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,7 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casper CNT

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jeppe Fog de Casper es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jeppe Fog de Casper per doble groga al minut 34.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ryan Jones, el jugador de Casper va ser expulsat al minut 78.

Pinky Boys

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ben Pagh el va rematar Mads Holmgaard amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 115 Minuto 24 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Julian Klemmensen de Pinky va fer un bon esprint per escapar-se de Georg Ast i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jonas Tollerud va fer al minut 35 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Dennis Trøjborg, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Daniel Andersen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 57, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Pinky van sortir al contraatac al minut 74, però Mads Holmgaard va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Julian Klemmensen després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nand van Oel va poder desviar-lo a córner.