Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737166033

Amistoso 737166033 Información oficial sobre el partido 737166033 en Hattrick

28.08.2024 14:00:00

1. FC HecKec Alineación oficial del equipo '1. FC HecKec' en el partido 3 - 1 FK Žamberk Alineación oficial del equipo 'FK Žamberk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1. FC HecKec Alineación oficial del equipo '1. FC HecKec' en el partido 1 - 1 FK Žamberk Alineación oficial del equipo 'FK Žamberk' en el partido
Tiene suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC HecKec

Goles Goles

  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Šimon Dubina sempre és una garantia. Al minut 40, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Irwin Cullen marcar el 1 - 0 per al HecKec.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Nico Hirschmann de HecKec va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Irwin Cullen va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 79 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de HecKec a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Šimon Dubina va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de HecKec, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Šimon Dubina va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

FK Žamberk

Goles Goles

  • 151 Minuto 60 (Gol por el centro): Žamberk van mostrar una bona compenetració quan al minut 60 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Dmitriy Krasakov va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Žamberk va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 48, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Zdenek Štěpán.