Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737150270

Amistoso (Int., RC) 737150270 Información oficial sobre el partido 737150270 en Hattrick

28.08.2024 12:25:00

F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido 7 - 0 KAA Oostakker Alineación oficial del equipo 'KAA Oostakker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido 6 - 0 KAA Oostakker Alineación oficial del equipo 'KAA Oostakker' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C SpiGaTs

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Manuel Silvestroni va anar a parar al cap de Robert Freund que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a SpiGaTs el 1 - 0.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): SpiGaTs va augmentar la diferència quan Dănuţ Darie no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuel Silvestroni, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a SpiGaTs.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Čaba Bučák de SpiGaTs va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SpiGaTs va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Diego Orozco progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de SpiGaTs a 6 - 0. Čaba Bučák va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): SpiGaTs va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manuel Silvestroni va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Darius Šapkinas al minut 27 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Diego Orozco va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

KAA Oostakker