Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737146806

Amistoso (Int., RC) 737146806 Información oficial sobre el partido 737146806 en Hattrick

28.08.2024 11:50:00

Tipi Topi Senegal Alineación oficial del equipo 'Tipi Topi Senegal' en el partido 2 - 0 Tristan Kickers Alineación oficial del equipo 'Tristan Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tipi Topi Senegal Alineación oficial del equipo 'Tipi Topi Senegal' en el partido 4 - 0 Tristan Kickers Alineación oficial del equipo 'Tristan Kickers' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tipi Topi Senegal

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Henri Sanokho, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Senegal es posava per davant!
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ngouri Togola, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Senegal.

Tristan Kickers

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tristan van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Samih Ben-Omar va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Mahdi Boubbou va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Bourema Mansaly va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 64 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Zegdan Ben-Mahmoud amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.