Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737146534

Amistoso (Int., RC) 737146534 Información oficial sobre el partido 737146534 en Hattrick

28.08.2024 12:25:00

AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido 2 - 1 Nostalgia Overload FC Alineación oficial del equipo 'Nostalgia Overload FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AINARO FC Alineación oficial del equipo 'AINARO FC' en el partido 3 - 0 Nostalgia Overload FC Alineación oficial del equipo 'Nostalgia Overload FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AINARO FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jan Liedholt va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. AINARO empatava el partit, 1 a 1, al minut 73.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del AINARO contenien la respiració mentre en Jorge Arnedo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AINARO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jan Liedholt va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Jan Liedholt va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de AINARO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): AINARO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tomáš Filan en un 1 contra 1 amb el porter Prabhat Shah, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jan Liedholt va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Abel Cueto de AINARO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abel Cueto es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Nostalgia Overload FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Vishnu Shasthri de Nostalgia va fer un bon esprint per escapar-se de 太智 (Taichi) 吉田 (Yoshida) i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!