Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737134510

Amistoso (Int., RC) 737134510 Información oficial sobre el partido 737134510 en Hattrick

28.08.2024 12:25:00

Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 2 - 1 SG Nordmatten 03 Alineación oficial del equipo 'SG Nordmatten 03' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 0 - 1 SG Nordmatten 03 Alineación oficial del equipo 'SG Nordmatten 03' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pantaleones

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del Pantaleones va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Angel Stoyadinov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Pantaleones va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Lucian-Constantin Ciobanu, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ernesto Ciervo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pantaleones va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ernesto Ciervo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pantaleones, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Federico Tresents va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lucian-Constantin Ciobanu de Pantaleones va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Angel Stoyadinov es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Pantaleones va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Kaspar Oja va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Eduardo Manjarrés de Pantaleones es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.

SG Nordmatten 03

Goles Goles

  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 en Kornelius Mitter va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter Mauk.