Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAD_HOSPITALET (48039) - F.C.NN (119042) » 73713284: T17/J9/VIII

Liga 73713284 Información oficial sobre el partido 73713284 en Hattrick

24.06.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / VIII.2046 (179589)

au'rian f.c Alineación oficial del equipo 'au'rian f.c' en el partido 4 - 1 Portazgo_Djs Alineación oficial del equipo 'Portazgo_Djs' en el partido
Jordi Badia (4') 1 - 0
Calogero Toma (25') 2 - 0
Alex Thordal (32') 3 - 0
3 - 1 Jorge Giménez (70')
Calogero Toma (76') 4 - 1
au'rian f.c Alineación oficial del equipo 'au'rian f.c' en el partido 4 - 1 Portazgo_Djs Alineación oficial del equipo 'Portazgo_Djs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
au'rian f.c Alineación oficial del equipo 'au'rian f.c' en el partido 4 - 1 Portazgo_Djs Alineación oficial del equipo 'Portazgo_Djs' en el partido
Tiene un resultado normal 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

au'rian f.c

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Jordi Badia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de aurian.
  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Michel Sanmartin va anar directament als peus de Calogero Toma que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 107 Minuto 32 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de aurian Alex Thordal va anotar el 3 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de aurian va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Calogero Toma progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Antti Lavonen de aurian gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jordi Badia va rematar alt.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Calogero Toma una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Pierrick Calvez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Michel Sanmartin.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antti Lavonen de aurian va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alex Thordal de aurian amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Calogero Toma de aurian la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 49 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Alex Thordal no li va importar gens ni mica.

Portazgo_Djs

Goles Goles

  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Portazgo_Djs va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Arturo Bertrán, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jorge Giménez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 35 en Rudolf Polášek va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Guy Claessens va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 250 Minuto 40 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Giuseppe Guglielmino l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Portazgo_Djs va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Arturo Bertrán no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En António Rua ocupà el lloc d'en Michele Sanmartin al 16 minuts, dos minuts després que el jugador de Portazgo_Djs quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 27 (Lesión): El jugador de Portazgo_Djs António Rua va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jorge Giménez va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): El jugador de Portazgo_Djs Xavier Quintana va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Arturo Anchieta va entrar en el seu lloc.