Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737129036

Amistoso (Int.) 737129036 Información oficial sobre el partido 737129036 en Hattrick

27.08.2024 19:15:00

tramontana Alineación oficial del equipo 'tramontana' en el partido 1 - 0 Abes FC Alineación oficial del equipo 'Abes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
tramontana Alineación oficial del equipo 'tramontana' en el partido 6 - 0 Abes FC Alineación oficial del equipo 'Abes FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tramontana

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Aimé Kahudi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, tram es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): tram per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Nicolás Gestido va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): tram va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Firouz Abarghoueinejad va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuele Nacci.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): tram va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jarno Sainio ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a tram per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Paulo Coelho, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Jarno Sainio arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Paulo Coelho va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 290 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Firouz Abarghoueinejad va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.

Abes FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Rafael Soto Camino va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Marcu Muche va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Rafael Soto Camino, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Hademar Reibenwein de Abes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 66, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 68 en Deogracias Mazoy ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Marcu Muche el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Rafael Soto Camino va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Ángel Valls, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ugutz Aitz va fer una jugada per la banda esquerra, però Francisco Ángel Valls va aturar el seu xut.