Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737117013

Amistoso (Int.) 737117013 Información oficial sobre el partido 737117013 en Hattrick

28.08.2024 09:45:00

Barbár FC Alineación oficial del equipo 'Barbár FC' en el partido 4 - 2 Stockholm Orcas Alineación oficial del equipo 'Stockholm Orcas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barbár FC Alineación oficial del equipo 'Barbár FC' en el partido 4 - 0 Stockholm Orcas Alineación oficial del equipo 'Stockholm Orcas' en el partido
Tiene un resultado normal 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barbár FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Stockholm. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Zoltán Dobroczki la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Barbár es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 30.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Zoltán Dobroczki de Barbár, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 107 Minuto 36 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Przemysław Znamiec va aconseguir per a Barbár el 3 - 1 al minut 36, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Barbár va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zoltán Dobroczki en un 1 contra 1 amb el porter Dariusz Kukułka, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Przemysław Znamiec gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dariusz Kukułka va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Norbert Gáspár de Barbár va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Stockholm Orcas

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): El jugador Holger Mehrain de Stockholm es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 125 Minuto 67 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 4 - 1 el va marcar Andreas Kjellsson a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Siam Colassin va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Stockholm i marcant el 4 - 2.