Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737114452

Amistoso (Int.) 737114452 Información oficial sobre el partido 737114452 en Hattrick

27.08.2024 19:15:00

S.A.C. Sakket' Alineación oficial del equipo 'S.A.C. Sakket'' en el partido 3 - 2 Regressadix Alineación oficial del equipo 'Regressadix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
S.A.C. Sakket' Alineación oficial del equipo 'S.A.C. Sakket'' en el partido 5 - 0 Regressadix Alineación oficial del equipo 'Regressadix' en el partido
Tiene mala suerte 5.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.A.C. Sakket'

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del S.A.C. s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alessandro Taraschi que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Regressadix. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Witold Kafel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del S.A.C. es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 68.
  • 139 Minuto 69 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Luca Borfiga va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Carlo Casagrande per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Alessandro Taraschi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Elia Uriati havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Elia Uriati va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): S.A.C. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Menelao Panattoni en un 1 contra 1 amb el porter August Karlsen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): S.A.C. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 48, quan Luca Borfiga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luca Borfiga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Regressadix

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Carlo Casagrande donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marvin Schuurs va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Marvin Schuurs sol davant la porteria al minut 71, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jānis Apsītis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.