Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737113037

Amistoso (Int., RC) 737113037 Información oficial sobre el partido 737113037 en Hattrick

27.08.2024 22:45:00

Royal Black Cat Alineación oficial del equipo 'Royal Black Cat' en el partido 5 - 3 F.C.U.t.U. Alineación oficial del equipo 'F.C.U.t.U.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Royal Black Cat Alineación oficial del equipo 'Royal Black Cat' en el partido 2 - 1 F.C.U.t.U. Alineación oficial del equipo 'F.C.U.t.U.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,4 % 13,9 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Black Cat

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Royal prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Ueli Damegger va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Corria el minut 92 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Adi Provalija, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ulf Glathe va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paul Sparrow per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dimitar Doychinov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Royal van sortir al contraatac al minut 86, però Cassiano Agostinho va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Royal Cassiano Agostinho, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dimitar Doychinov. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Royal Andreas Buresch no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dimitar Doychinov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Barthélémy Plouzennec va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Royal, Ueli Damegger, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.

F.C.U.t.U.

Goles Goles

  • 162 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Yordi Heeresma per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 163 Minuto 93 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 93. L'anotador per F.C.U.t.U. va ser Jan Mrňa, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Kilian Settelen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Ján Mrkvica quasi aconsegueix empatar per F.C.U.t.U. al minut 85, però Arturo Gamez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de F.C.U.t.U., Mart van Dijck, col·locà la pilota just a les mans d'en Arturo Gamez. El marcador: 2 - 2.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Theo Riezebos de F.C.U.t.U. va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Walt Kipperman de F.C.U.t.U. anava molt fort i col·locat però Arturo Gamez no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de F.C.U.t.U. Kari Innanen va intentar enganyar Arturo Gamez amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 3.