Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737093964

Amistoso (Int.) 737093964 Información oficial sobre el partido 737093964 en Hattrick

27.08.2024 19:15:00

Sassoferrato FC Alineación oficial del equipo 'Sassoferrato FC' en el partido 0 - 2 Ultrakill 2.0 Alineación oficial del equipo 'Ultrakill 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sassoferrato FC Alineación oficial del equipo 'Sassoferrato FC' en el partido 0 - 2 Ultrakill 2.0 Alineación oficial del equipo 'Ultrakill 2.0' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sassoferrato FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sassoferrato va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 88, però en Peter Schmeichel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a João Flores Jr. de Sassoferrato la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ismael Martínez.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79 de partit, Ismael Martínez de Sassoferrato va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Ultrakill 2.0

Goles Goles

  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Philip Adriaenssens va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Yvon Cloostermans va augmentar l'avantatge de Ultrakill a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ultrakill va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Martino Buscarinu va desviar el xut final de Ziya Layike després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fran Stritar va fer una magnífica centrada, però la rematada de Andi Evard va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Florjan Thissen de Ultrakill va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Joep Bourguignon va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Florjan Thissen al minut 87, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.