Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737092311

Amistoso (Int., RC) 737092311 Información oficial sobre el partido 737092311 en Hattrick

28.08.2024 10:50:00

Masta_Kickers Alineación oficial del equipo 'Masta_Kickers' en el partido 0 - 2 TSV Schwaz Weiß Blau Alineación oficial del equipo 'TSV Schwaz Weiß Blau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Masta_Kickers Alineación oficial del equipo 'Masta_Kickers' en el partido 1 - 1 TSV Schwaz Weiß Blau Alineación oficial del equipo 'TSV Schwaz Weiß Blau' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,1 % 74,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masta_Kickers

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Masta_Kickers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Leo Gentner va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eugen Rohregger.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Jacober de Masta_Kickers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Leo Gentner de Masta_Kickers va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Masta_Kickers, Diego Zurmuehle, col·locà la pilota just a les mans d'en Eugen Rohregger. El marcador: 0 - 0.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Hennes Kuoni xutant per a Masta_Kickers va fer anar la pilota just on la volia, però Eugen Rohregger, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Mark Gehmann, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Eugen Rohregger va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Masta_Kickers i 0 - 2 al marcador.

TSV Schwaz Weiß Blau

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Schwaz al minut 41, però el xut de Niclas Enghoff va topar amb la tanca defensiva.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Schwaz van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 43, però Tonio Gugliandolo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Niclas Enghoff.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Christoph Ehrenbrandner de Schwaz va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Alexander-Lukas Schlick de Schwaz, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kurt Lee en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 1.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Rupert Kienberger de Schwaz va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 0 - 2.