Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737090904

Amistoso 737090904 Información oficial sobre el partido 737090904 en Hattrick

28.08.2024 23:55:00

Avai Futebol Clube Planaltense Alineación oficial del equipo 'Avai Futebol Clube Planaltense' en el partido 4 - 2 Estação do Sapato FC Alineación oficial del equipo 'Estação do Sapato FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avai Futebol Clube Planaltense Alineación oficial del equipo 'Avai Futebol Clube Planaltense' en el partido 2 - 1 Estação do Sapato FC Alineación oficial del equipo 'Estação do Sapato FC' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avai Futebol Clube Planaltense

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Jessé Penna s'emportà una gran ovació del públic local al minut 31, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Avai prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Miguel Neves va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marcus de Paula, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Avai.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Miguel Neves va augmentar la diferència de Avai a 4 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 74 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 74 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Miguel Neves estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marquinho Cascatinha de Avai va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Estação do Sapato FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Avai. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raul Mazzarelo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Estação es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 17.
  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Johan Prigl va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 55 (Ocasión de falta): Amb 55 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Özgür Tellioğlu va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Raul Mazzarelo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Bruno Everton Martins no es va rendir i va fer unes grans aturades.