Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737088161

Amistoso (Int., RC) 737088161 Información oficial sobre el partido 737088161 en Hattrick

27.08.2024 19:20:00

La Oreja de Van Gogh Alineación oficial del equipo 'La Oreja de Van Gogh' en el partido 0 - 1 Adamawa Hiénák AC Alineación oficial del equipo 'Adamawa Hiénák AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Oreja de Van Gogh Alineación oficial del equipo 'La Oreja de Van Gogh' en el partido 2 - 1 Adamawa Hiénák AC Alineación oficial del equipo 'Adamawa Hiénák AC' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Oreja de Van Gogh

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ciprian Naghiu, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 290 Minuto 80 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Marian Coşeraru era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 80. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 210 Minuto 102 (Ocasión de falta): En Marian Coşeraru tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gianni Felcher de LODVG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Adamawa Hiénák AC

Goles Goles

  • 171 Minuto 96 (Gol por el centro): Amb 96 minuts jugats, Dennis Yakubu de Crocuta va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Crocuta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mario Martusciello va desviar el xut final de Olivier Giroud després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Onyekachi Ugo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Olivier Giroud, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Onyekachi Ugo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mario Martusciello, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Dingane Ndidi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 65, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mario Martusciello va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Crocuta va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 69, quan Thierry Henry va quedar-se sol davant el porter Mario Martusciello, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Crocuta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 71, però el xut de Thierry Henry des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 289 Minuto 77 (Ocasión evento especial): En Onyekachi Ugo va fer una ràpida incursió al minut 77, però en Virgilio Speri no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 273 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Tamsir 'One Shot' Mbengue Diakhaté de Crocuta, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 93, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 103 (Ocasión de contra por la izquierda): Crocuta van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 103, però Tamsir 'One Shot' Mbengue Diakhaté va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 108 (Ocasión de contra por la izquierda): Crocuta van sortir al contraatac al minut 108, però Tamsir 'One Shot' Mbengue Diakhaté va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ian Wright de Crocuta es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Olivier Giroud de Crocuta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.