Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737082165

Amistoso 737082165 Información oficial sobre el partido 737082165 en Hattrick

28.08.2024 10:35:00

FC Thaddeus Alineación oficial del equipo 'FC Thaddeus' en el partido 1 - 2 Munsch Alineación oficial del equipo 'Munsch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Thaddeus Alineación oficial del equipo 'FC Thaddeus' en el partido 0 - 1 Munsch Alineación oficial del equipo 'Munsch' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Thaddeus

Goles Goles

  • 114 Minuto 63 (Gol de penalti): Després de 63 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Thaddeus, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Dionys Heumann de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): Thaddeus va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Dionys Heumann va anar a parar a les mans del porter.
  • 210 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Admir Mougin va fer una magnífica aturada al minut 30, tot i el bon llançament de falta de Dionys Heumann.
  • 210 Minuto 33 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Dionys Heumann quasi empata el partit per a Thaddeus, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Dionys Heumann va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Thaddeus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dionys Heumann, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Murat Torpedo de Thaddeus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Munsch

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Isaak Zwahlen va anar directament als peus de Edmond Helti que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 174 Minuto 77 (Gol de penalti): Damian Steingruber va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 77 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Oli Egloff es va quedar sol davant del porter, al minut 43. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Isaak Zwahlen de Munsch va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Étienne Lajoinie de Munsch va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.