Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737080276

Amistoso 737080276 Información oficial sobre el partido 737080276 en Hattrick

27.08.2024 19:05:00

F.C. MAINZ NA GIOIA Alineación oficial del equipo 'F.C. MAINZ NA GIOIA' en el partido 1 - 3 SSC Lancusi Alineación oficial del equipo 'SSC Lancusi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. MAINZ NA GIOIA Alineación oficial del equipo 'F.C. MAINZ NA GIOIA' en el partido 3 - 1 SSC Lancusi Alineación oficial del equipo 'SSC Lancusi' en el partido
Tiene mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,9 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. MAINZ NA GIOIA

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Giorgio Crescenzi de MAINZ aconseguir un gol al minut 49 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): MAINZ va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Onofrio Margheri en un 1 contra 1 amb el porter Márk Bozai, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alessandro Peraldo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vitaliano Orselli rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Isidoro Chiamberlando va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Márk Bozai va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Isidoro Chiamberlando, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alessandro Peraldo de MAINZ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SSC Lancusi

Goles Goles

  • 160 Minuto 81 (Gol de falta): L'entrenador de Lancusi es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Vasco Gotta era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Lancusi va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 85. Antonio Quaranta va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Thor Thorsteinsen va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Lancusi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nemio Tritos va desviar el xut final de Piergiorgio Mumoli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lancusi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vasco Gotta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Vasco Gotta no va ser aprofitada per en Cosimo Di Sabatino que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Piergiorgio Mumoli va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 206 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 32 minuts de joc, Thor Thorsteinsen semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luigi Cocivera ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Juvenal Coutinho va encarar al porter al 51, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luigi Cocivera de Lancusi es va guanyar la targeta groga merescudament.