Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737076821

Amistoso (Int., RC) 737076821 Información oficial sobre el partido 737076821 en Hattrick

21.08.2024 12:25:00

CF Terradellas Alineación oficial del equipo 'CF Terradellas' en el partido 1 - 2 HFC Goldene Aue/Südharz Alineación oficial del equipo 'HFC Goldene Aue/Südharz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF Terradellas Alineación oficial del equipo 'CF Terradellas' en el partido 2 - 1 HFC Goldene Aue/Südharz Alineación oficial del equipo 'HFC Goldene Aue/Südharz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Terradellas

Goles Goles

  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 del partit, el jugador David Carrió de Terradellas va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

HFC Goldene Aue/Südharz

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 14, en Jörg Vincze la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Marvin Gerlach que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de HENNE FC eren letals, i Willi Schatz va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HENNE FC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hanns-Axel Stettner, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Marvin Gerlach quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): HENNE FC van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Hanns-Axel Stettner va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de HENNE FC, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Willi Schatz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 85 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Paul-Christian Friebel va ridiculitzar a en Francisco Escapa amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Palle Palla de HENNE FC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hammo Schoeller es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.