Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737071389

Amistoso (Int.) 737071389 Información oficial sobre el partido 737071389 en Hattrick

21.08.2024 12:30:00

Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 6 - 1 Penaltchip FC Alineación oficial del equipo 'Penaltchip FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 5 - 0 Penaltchip FC Alineación oficial del equipo 'Penaltchip FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Cheira

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Lazăr Florescu s'emportà una gran ovació del públic local al minut 27, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Cheira prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Eike Woitschig va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Halil Şener Sanal, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Cheira.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cheira pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Ruiz Peña va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Cheira va augmentar la diferència quan Eike Woitschig no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Halil Şener Sanal va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Domingos Martins del Cheira ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Halil Şener Sanal va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adelino Gil Fano. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Adelino Gil Fano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Glenn Manceau va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Eike Woitschig de Cheira va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Penaltchip FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Juuso Apuli va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Penaltchip.