Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737071008

Amistoso (Int., RC) 737071008 Información oficial sobre el partido 737071008 en Hattrick

21.08.2024 12:25:00

Sanguino CF Alineación oficial del equipo 'Sanguino CF' en el partido 5 - 2 Tommy Panthers Alineación oficial del equipo 'Tommy Panthers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Sanguino CF Alineación oficial del equipo 'Sanguino CF' en el partido 7 - 2 Tommy Panthers Alineación oficial del equipo 'Tommy Panthers' en el partido
Tiene mala suerte 6.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanguino CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Sangui s'esgargamellaven dempeus per esperonar Zsolt Szakács que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jerome Greenwich, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sangui se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 63.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Sangui i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 73 minuts de joc. Mentre en Zsolt Szakács el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Christos Abela, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Sangui.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Sangui va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Chiel Jongmans des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, Chiel Jongmans va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Wilmer Viera hauria d'haver estat gol al minut 20 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Kirilos Liadelis de Sangui va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Picio Freixeiro al minut 35 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Zsolt Szakács es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tommy Panthers

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Bernardo José Cerqueira que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Panthers.
  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Sinésio Aveiro de Panthers després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Ioan Fofeldea va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Panthers creava perill des de la dreta al minut 70, però en Rocky Grand, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Delfino Bascur desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dobri Kyosev de Panthers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Dobri Kyosev va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Þórarinn Gunnbjörnsson.