Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737063200

Amistoso (Int.) 737063200 Información oficial sobre el partido 737063200 en Hattrick

21.08.2024 12:30:00

AS Rocoso Pipoche Alineación oficial del equipo 'AS Rocoso Pipoche' en el partido 6 - 1 black church Alineación oficial del equipo 'black church' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
AS Rocoso Pipoche Alineación oficial del equipo 'AS Rocoso Pipoche' en el partido 8 - 0 black church Alineación oficial del equipo 'black church' en el partido
Tiene mala suerte 7.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Rocoso Pipoche

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pipoche contenien la respiració mentre en Atanagildo Mazzola s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 61 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pipoche. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Atanagildo Mazzola xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 139 Minuto 62 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Pipoche Adhi Harianto va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Yiannis Filipou va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pipoche va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adhi Harianto progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adhi Harianto, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Pipoche.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan Pipoche va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Atanagildo Mazzola des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Johan Badewitz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Pipoche per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Severin Wallind va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Matias Mannela de Pipoche va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

black church

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Zenebe Haroyu va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Harm Huizinga va fer al minut 65 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Zenebe Haroyu, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Apostolos Stagias de church amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Yiannis Filipou de church va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.