Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737063048

Amistoso (Int.) 737063048 Información oficial sobre el partido 737063048 en Hattrick

20.08.2024 19:30:00

UNIONstation Alineación oficial del equipo 'UNIONstation' en el partido 2 - 0 Real Salduba Alineación oficial del equipo 'Real Salduba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UNIONstation Alineación oficial del equipo 'UNIONstation' en el partido 2 - 0 Real Salduba Alineación oficial del equipo 'Real Salduba' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UNIONstation

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rajko Metulj, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jovan Isaković va anar directament als peus de Jure Černezl que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Oton Žugelj de UNIONstation va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Patric Behrman que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Jure Černezl es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Real Salduba

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Salduba, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Francisco Máximo Borges va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.