Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737057490

Amistoso 737057490 Información oficial sobre el partido 737057490 en Hattrick

21.08.2024 12:05:00

llanerox blues Alineación oficial del equipo 'llanerox blues' en el partido 1 - 5 Las 11 Bestias Verdes Alineación oficial del equipo 'Las 11 Bestias Verdes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
llanerox blues Alineación oficial del equipo 'llanerox blues' en el partido 0 - 3 Las 11 Bestias Verdes Alineación oficial del equipo 'Las 11 Bestias Verdes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

llanerox blues

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Kristopher Calhoun va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, llanerox, al minut 26. El marcador va canviar a 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vadim Marus de llanerox va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Las 11 Bestias Verdes

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, Jake Collins va pentinar un córner cap al segon pal que Ettore Forina va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador de Bestias Jake Collins va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 39 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Denis Kelles va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Bestias va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Israel de la Sierra, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Israel de la Sierra de Bestias l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Sergio Nando quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Robin Laffineur, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Wasinton Astiche de Bestias va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 25 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): Wasinton Astiche va xutar magistralment una falta al minut 34 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Denis Kelles va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Robin Laffineur va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ettore Forina. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Nando de Bestias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.