Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737057160

Amistoso 737057160 Información oficial sobre el partido 737057160 en Hattrick

21.08.2024 12:05:00

LINU FC Alineación oficial del equipo 'LINU FC' en el partido 0 - 3 La Gavia CF Alineación oficial del equipo 'La Gavia CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LINU FC Alineación oficial del equipo 'LINU FC' en el partido 0 - 2 La Gavia CF Alineación oficial del equipo 'La Gavia CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LINU FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LINU va anar a parar a la dreta de l'atac on en Atobong Lawal, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

La Gavia CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gilmar Noriega sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Francisco López Romero que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Gavia augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Francisco López Romero es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Gavia, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Gilmar Noriega va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Francisco López Romero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): Gilmar Noriega va xutar magistralment una falta al minut 35 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Julen Ordóñez Villa va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kiril Petkov de Gavia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.