Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737055328

Amistoso (Int.) 737055328 Información oficial sobre el partido 737055328 en Hattrick

21.08.2024 10:00:00

ASU Politehnica Timisoara. Alineación oficial del equipo 'ASU Politehnica Timisoara.' en el partido 5 - 1 F.C. de la Resi Alineación oficial del equipo 'F.C. de la Resi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ASU Politehnica Timisoara. Alineación oficial del equipo 'ASU Politehnica Timisoara.' en el partido 5 - 1 F.C. de la Resi Alineación oficial del equipo 'F.C. de la Resi' en el partido
Tiene un resultado normal 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASU Politehnica Timisoara.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Poli contenien la respiració mentre en Florian Geyer s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Poli va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 10, quan Leonid Stamati, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, Poli va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Costantino Brucato, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Florian Geyer va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Florian Geyer va pentinar un córner cap al segon pal que Dalmiro Copas va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Leonid Stamati es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Florian Geyer de Poli va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C. de la Resi

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): F.C. van mostrar una bona compenetració quan al minut 82 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Fidelius Schlindwein va rematar sense oposició al fons de la xarxa.