Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737053931

Amistoso 737053931 Información oficial sobre el partido 737053931 en Hattrick

21.08.2024 12:05:00

Kertesz FC Alineación oficial del equipo 'Kertesz FC' en el partido 4 - 1 SAMA FC Alineación oficial del equipo 'SAMA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kertesz FC Alineación oficial del equipo 'Kertesz FC' en el partido 4 - 1 SAMA FC Alineación oficial del equipo 'SAMA FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kertesz FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Kertesz va ser Joakim Andersson.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Andrea Santaera va incrementar l'avantatge de Kertesz amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Kertesz va aconseguir el 3 - 0 quan Olaf Steinrück va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Kertesz va augmentar la diferència quan Roberts Salcevičs no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Drago Fundak per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ernesto Rollán va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Andrea Santaera es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Lars Arth una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Ernesto Rollán va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 89 podia haver acabat en gol, però Ernesto Rollán va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Georgi Stefanov.

SAMA FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): SAMA van aconseguir el 4 - 1 que retallava diferències al minut 62 quan Héctor Mercadal sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 22 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Ángel Luna gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Javier Cuy va encarar al porter al 26, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): SAMA va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 33 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 43 en Ángel Luna va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Marcel Schyma va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 83 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Ángel Luna amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Muñoz de SAMA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.