Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737053699

Amistoso (Int.) 737053699 Información oficial sobre el partido 737053699 en Hattrick

21.08.2024 12:30:00

La Komarka FC Alineación oficial del equipo 'La Komarka FC' en el partido 2 - 3 Eldsberga BK Alineación oficial del equipo 'Eldsberga BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
La Komarka FC Alineación oficial del equipo 'La Komarka FC' en el partido 5 - 1 Eldsberga BK Alineación oficial del equipo 'Eldsberga BK' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Komarka FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Martin Spellitz es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Andrey Mochaev de LKS va demostrar les seves habilitats al minut 89 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En István Tihor va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): LKS va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Delio Uhía va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): LKS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Beñat Galletebitia va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Akif Rüzgar.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): LKS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Martín Mendoza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Akif Rüzgar i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a LKS, però el xut de István Tihor va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Beñat Galletebitia.

Eldsberga BK

Goles Goles

  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ilay Shuval és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Sorin Hociotă perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Leonida Ciorteanu va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Eldsberga.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marc-Vivien Ambane, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, el Eldsberga va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vittorio Del Rosso s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.