Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737053501

Amistoso (Int.) 737053501 Información oficial sobre el partido 737053501 en Hattrick

21.08.2024 12:30:00

Txapeldunas Alineación oficial del equipo 'Txapeldunas' en el partido 2 - 5 F. C. INTER Alineación oficial del equipo 'F. C. INTER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Txapeldunas Alineación oficial del equipo 'Txapeldunas' en el partido 1 - 8 F. C. INTER Alineación oficial del equipo 'F. C. INTER' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txapeldunas

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Txapeldunas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Grzegorz Zawodziński va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 114 Minuto 59 (Gol de penalti): Després de 59 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Txapeldunas, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Luís Miguel Braun de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Siemen Hamerlinck gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alfredo Marco Occhipinti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Axelsen de Txapeldunas es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

F. C. INTER

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Mathurin Molière que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 170 Minuto 51 (Gol de falta): Al minut 51, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Lucio Mazzuoli posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a INTER prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Lucio Mazzuoli.
  • 135 Minuto 74 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Lucio Mazzuoli de INTER va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 4.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Rafa Paschoal va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Lucio Mazzuoli va estar a punt de posar per davant a INTER amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alexandre da Fonseca va impedir un gol cantat.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Rafa Paschoal al minut 77.